Home Laatste Feyenoord Nieuws Mossou: “Een haast verlegen Mexicaan met een engelengezicht”

Mossou: “Een haast verlegen Mexicaan met een engelengezicht”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Sjoerd Mossou is zeer te spreken over het spel van Santiago Gimenez. De Mexicaanse spits scoorde al vijftien keer en lijkt niet te stoppen. In zijn column in het Algemeen Dagblad is Mossou dan ook vol lof over Gimenez.

”Gimenez heeft de potentie om werkelijk van eeuwigheidswaarde te zijn voor Feyenoord. Ga maar na: hij werd voor zes miljoen gekocht, komende zomer kan hij zomaar het tienvoudige opleveren, een transfer die uniek zou zijn in de geschiedenis van Feyenoord.”

Mossou maakt de vergelijking met andere culthelden, zoals József Kiprich, John Guidetti, Graziano Pelle en Peter Houtman. Gimenez is wat hem betreft vooral bescheiden: “Een haast verlegen Mexicaan met een engelengezicht”, besluit hij.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws