Home Laatste Feyenoord Nieuws De Mos: “Wat doet Feyenoord na zo’n superprestatie?”

De Mos: “Wat doet Feyenoord na zo’n superprestatie?”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Aad de Mos blikt in Twee Viertje met Aad van SoccerNews vooruit op het duel tussen FC Twente en Feyenoord, welke morgen om 12:15 zal worden afgetrapt in de Grolsch Veste.

“Wat doet Feyenoord na zo’n superprestatie?”, vraagt de oud-trainer zich af. “Nu denkt iedereen dat Feyenoord om de drie dagen een negen of een tien kan spelen, maar dit zijn weer hele andere omstandigheden.”

“Een ploeg die Feyenoord beter kent, herkent”, vervolgt hij. “De spelers ook op het veld herkennen en kennen de kwaliteiten. Daar kunnen ze beter op anticiperen dan tegen Lazio. Dat is een hele andere wedstrijd, maar je zal van goede huize moeten komen om de intensiteit en concentratie consequent te kunnen volhouden.”

“Bij Twente heb je altijd een gevoel dat ze wat kansen laten liggen. Dat ze weer altijd goed zijn voor een foutje achterin. Die hebben natuurlijk ook wel wat ingeleverd, vooral voorin. Ze mogen van geluk spreken dat ze nog Sem Steijn hebben, die regelmatig scoort. Ik denk dat het 1-2 wordt”, besluit hij.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert