App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws ”Als Bijlow wat meer rust in zijn spel kan krijgen, zal hij nog beter worden”

”Als Bijlow wat meer rust in zijn spel kan krijgen, zal hij nog beter worden”

door Dominique Rademaker
1 reacties Foto: Mischa Keemink

Justin Bijlow is weer terug onder de lat bij Feyenoord. FC Twente doelman Lars Unnerstall presteert ook uitstekend en gaat in gesprek met Voetbal International in op zijn eigen kwaliteiten én die van Justin Bijlow.

“Ik denk wel dat ik bij de betere keepers in Nederland hoor, maar de beste? Dat is ook een kwestie van smaak”, zegt hij tegen Voetbal International. “De één zal Justin Bijlow noemen. Hij kan beter meevoetballen dan ik. Technisch is hij ook een goede keeper, wel een beetje wild nog soms. Mede daardoor raakt hij nog wel eens geblesseerd en dat is jammer, ook voor het Nederlands elftal. Als Bijlow wat meer rust in zijn spel kan krijgen, zal hij nog beter worden.”

Reageer op dit artikel

1 reacties

Anoniem 28 oktober 2023 - 10:03

Wat een onzin verhaal. Hij was de rust zelve afgelopen woensdag.

Reply
FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert