Home Laatste Feyenoord Nieuws Kan Slot nog om Zerrouki heen?

Kan Slot nog om Zerrouki heen?

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Woensdagavond in de wedstrijd tegen Lazio kreeg Ramiz Zerrouki wederom een basisplaats. De middenvelder speelde uitstekend en bekroonde zijn basisplaats met een schitterende goal. Het Algemeen Dagblad vraagt zich af of Arne Slot nog om Zerrouki heen kan.

De middenvelder had een lastige start in het shirt van de Rotterdammers, maar Slot is van mening dat de media het groter heeft gemaakt. ”Je wilt perspectief blijven bieden. En ik vertelde hem dat ik bestreed wat de media schreven − namelijk dat hij en Wieffer niet samen zouden kunnen spelen.”

Zerrouki moest vooral topfit worden, zoals men dat bij Feyenoord graag ziet. In de wedstrijden tegen Atletico en Lazio liet de middenvelder zien dat hij topfit is en dus rest de vraag: Kan Arne Slot nog om Zerrouki heen? Italiaanse media vroegen zich hardop af hoeveel wapens dit Feyenoord heeft als Zerrouki meer bankzitter dan basisspeler is. Volgens het AD zijn dit er in ieder geval meer dan 11.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert