App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws ”Het is belangrijk om dit duidelijk te maken”

”Het is belangrijk om dit duidelijk te maken”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Santiago Gimenez is en blijft onderwerp van gesprek. De spits scoort aan de lopende band en staat er in Europa goed op. Fabrizio Romano bespreekt de geruchten rondom de Mexicaan.

‘Gimenez is één van de meest interessante spelers van Europa”, begint Romano. ”Hij scoorde vijftien doelpunten in de laatste negen wedstrijden met Feyenoord. Hij is een doelpuntenmachine. Afgelopen seizoen deed hij het heel goed en besloot bij Feyenoord te blijven, door een nieuw contract te tekenen. Nu presteert hij opnieuw op topniveau met Arne Slot als trainer. Gefeliciteerd aan hem, Feyenoord en de trainer die geweldig werk verrichten met Gimenez.”

”Wat ik vandaag duidelijk wil maken: veel mensen vragen mij over Real Madrid en Tottenham, want er was een interview met iemand dichtbij de speler. Wat ik kan vertellen nadat ik heb gesproken met directe bronnen, is dat Santiago Gimenez geen agent heeft. Er is geen externe partij die over zijn toekomst beslist. Alleen zijn vader is de enige persoon die zorg draagt over Gimenez. Hij heeft geen enkel interview gegeven over de toekomst. Alle berichten over Tottenham en Real Madrid die dichterbij een akkoord komen of onderhandelen zijn niet waar. Alleen zijn vader beslist. Het is belangrijk om dit duidelijk te maken.”

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert