Home Laatste Feyenoord Nieuws Wieffer: ‘We hadden een goed plan hoe we hen konden bestrijden’

Wieffer: ‘We hadden een goed plan hoe we hen konden bestrijden’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord speelde gisteravond een prima wedstrijd tegen het Italiaanse Lazio. Tegenover Rijnmond gaat middenvelder Mats Wieffer in op zijn eigen spel en het spel van zijn ploeg.

“Ik heb ervan genoten en ik denk meer mensen”, zegt de middenvelder tegen RTV Rijnmond. “Voornamelijk de eerste helft. De tweede helft eigenlijk ook, maar vooral de eerste helft denk ik dat die erg goed was.” Wat zo goed was in het eerste deel van de wedstrijd? “Eigenlijk het hele gevoel van dat je tegen zo’n ploeg, zo goed kan spelen. Voornamelijk met drukzetten wisten ze moeilijk de vrije man te vinden.”

 “Ik denk als wij echt op-en-top zijn, dat zoiets er wel in kan zitten en vandaag was gewoon erg goed van ons. Voornamelijk omdat het drukzetten goed verliep, dan heb je snel de bal terug en veel meer vertrouwen. We hadden een goed plan hoe we hen konden bestrijden.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert