App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Van der Vaart lyrisch: ”Geweldige avond voor hem”

Van der Vaart lyrisch: ”Geweldige avond voor hem”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Santiago Gimenez was ook gisteravond in het Champions League-duel met Lazio weer zeer belangrijk voor zijn ploeg. Bij RTL 7 is Rafael van der Vaart lyrisch over de Mexicaanse spits.

“Deze jongen ontwikkelt zich zo ongelofelijk goed”, begint hij zijn analyse. “Ik denk dat het een hele juiste keuze was om bij Feyenoord te blijven dit jaar. Hij heeft weer een volgende stap te maken. Champions League is weer een ander niveau en daar gaat hij echt heel erg goed mee om. Ik vind hem echt geweldig spelen. Hij gaat wel voor heel veel geld weg helaas. Maar dat is ook niet tegen te houden.”

De kans is groot dat Gimenez bezig is aan zijn laatste seizoen in De Kuip, maar Van der Vaart ziet een bijzondere connectie tussen de spits en de supporters. “Dan is Feyenoord uiteindelijk voor hem een tussenstap, maar ik moet zeggen dat hij zich wel echt heeft verbonden met de club. Dat doet hij wel heel erg goed en de fans vinden hem fantastisch. Geweldige avond voor hem.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert