Home Laatste Feyenoord Nieuws Sarri zwaar geïrriteerd: ”We waren hier erg onderdanig”

Sarri zwaar geïrriteerd: ”We waren hier erg onderdanig”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Maurizio Sarri’zag zijn ploeg woensdagavond kansloos ten onder gaan tegen een oppermachtig Feyenoord. Na afloop was de oefenmeester van de Italianen zichtbaar geïrriteerd.

“We zitten nu in de problemen”, zei Sarri. “En als we ons niet voor minimaal 101 procent gaan geven, dan blijft dat zo.” Waardoor het komt dat zijn elftal vandaag verloor? “We waren hier erg onderdanig. Je weet dat de sfeer hier agressief is. Maar we waren toch angstig. Ik had veel meer persoonlijkheid van mijn spelers verwacht.”

“We speelden een timide eerste helft, bang voor hun agressiviteit en druk. Toen we het eerste doelpunt tegen kregen, hing het al even in de lucht. We hadden de eerste helft met 1-0 kunnen afsluiten, hoewel zij de 2-0 ook verdienden.” De oefenmeester vervolgt met chagrijn zijn betoog. “Ik zag een aanzienlijk verschil in emotionele en nerveuze lading. Zij hebben duidelijk drie of vier spelers met topklasse, wij niet.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert