Home Laatste Feyenoord Nieuws ‘Het lijkt me verstandig dat hij zichzelf in de showroom zet als Feyenoord ook in Europa overwintert

‘Het lijkt me verstandig dat hij zichzelf in de showroom zet als Feyenoord ook in Europa overwintert

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Santiago Gimenez is in bloedvorm. De Mexicaan was ook gisteren met twee doelpunten weer belangrijk voor zijn ploeg. In de FC Rijnmond Podcast gaan Dennis van Eersel en Dennis Kranenburg in op het spel van Gimenez.

”Dat hij zich er met drie spelers in zijn nek, zo weet uit te draaien, dat is pure kwaliteit. Het was een weergaloze avond. Ik kan me niet herinneren dat ik ze zo goed heb gezien als in de eerste helft. Wij hebben de roemruchte jaren zeventig niet meegemaakt, maar in het moderne voetbal is dit wel het hoogste niveau wat ik Feyenoord heb zien halen.”

Dennis Kranenburg vult aan: “Gimenez gaat naar een Europese topclub. Stel dat die club hem haalt in de winter en ze spelen nog Europees, dan kan Gimenez niet eens Europees in actie komen. Het lijkt me verstandig dat hij zichzelf in de showroom zet als Feyenoord ook in Europa overwintert”, sluit hij af.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert