App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws ”Dan is het wat een gek ervoor geeft, maar dan gaat het wel een absoluut recordtransfer worden”

”Dan is het wat een gek ervoor geeft, maar dan gaat het wel een absoluut recordtransfer worden”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Santiago Gimenez speelde ook gisteravond weer een prima partij. Martijn Krabbendam bespreekt de toekomst van de spits en verwacht dat de Mexicaan records gaat verbreken.

Dat wordt natuurlijk de recordtransfer voor Feyenoord als hij fit blijft en blijft scoren”, zegt Krabbendam in gesprek met Voetbal International. ”Spitsen zijn het meest gewild en die zijn schaars. De prijs gaat omhoog, voor een scorende spits die het ook in de Champions League laat zien. In eigen land was er ook een beetje kritiek. Dan zeiden ze: leuk en aardig die goals tegen RKC of NEC, maar het is de Eredivisie, hé. Nu laat hij het op het hoogste niveau zien en gaan we kijken hoe hij het doet tegen Lazio-uit, Atletico-thuis en Celtic-uit, of hij daar ook een paar goals kan maken. Als hij dat doet, dan gaat de transfersom helemaal skyhigh. Dan is het wat een gek ervoor geeft, maar dan gaat het wel een absoluut recordtransfer worden.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert