Home Laatste Feyenoord Nieuws Zerrouki: “Het was een prachtige avond”

Zerrouki: “Het was een prachtige avond”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: MIscha Keemink

Ramiz Zerrouki mocht vanavond in de basis beginnen tijdens Feyenoord-Lazio. De middenvelder speelde een prima wedstrijd en verscheen na afloop voor de camera van RTL 7.

“Het was een prachtige avond”, begint de middenvelder. “Ik mocht zelf ook nog een goal maken en denk dat hij er lekker in zat. Maar deze sfeer op een Europese avond, op het hoogste niveau, dat zijn avonden waar je van droomt. Ik denk dat we gewoon heel overtuigend en met veel vertrouwen voetballen. Het is nu weer een bevestiging voor onszelf dat we op dit podium dit niveau kunnen behalen, dat is wel heel lekker.”

Zelf maakte de middenvelder een schitterend doelpunt, waarmee hij de Rotterdammers op slag van rust naar een 2-0 voorsprong schoot. “Ik kreeg hem al een keer van Calvin, die draaide te ver van de goal af en toen kwam deze. Ik kon hem in één keer raken en toen wist ik al dat die zou hangen.” Richting het einde van de wedstrijd werd de middenvelder gewisseld onder een gigantisch applaus van het publiek. “Eigenlijk wilde ik door, maar ik had wat vermoeidheid in de benen. Maar het is mooi dat ik die waardering krijg.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert