App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Slot trots: ‘Het zal zeker in de top drie staan en misschien wel op één’

Slot trots: ‘Het zal zeker in de top drie staan en misschien wel op één’

door Dominique Rademaker
1 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord speelde woensdagavond opnieuw een zeer puike partij in de Champions League. In de eigen Kuip werd Lazio Roma met 3-1 verslagen. Na afloop steekt Slot tegenover Rijnmond zijn trots niet onder stoelen of banken.

‘Het zal zeker in de top drie staan en misschien wel op één’, zegt de oefenmeester tegen Rijnmond. ‘Vandaag waren ze zo goed en zo rustig in de opbouw. Onze keeper deed daar zeker aan mee’, doelt Slot op Justin Bijlow.

De oefenmeester krijgt de vraag of hij er van staat de kijken dat de ploeg al zo vroeg in het seizoen zo goed is. ‘Ik weet niet of dat zo heel bijzonder is. Dat is ook een van de redenen waarom ik graag wou blijven.

Reageer op dit artikel

1 reacties

Hans 26 oktober 2023 - 09:49

Alleen een klooster scheidsrechter

Reply

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert