App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Slot: ”Dan is de thuiswedstrijd een heel belangrijk moment”

Slot: ”Dan is de thuiswedstrijd een heel belangrijk moment”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Vanavond staat voor Feyenoord de kraker tegen Lazio Roma op het programma. In gesprek met RTL 7 blikt trainer Arne Slot vooruit op het duel.

”Als we wat later spelen, dan hebben we gedurende de dag wat meer tijd, en dat geeft mij ruimte om de bespreking af te maken en misschien net nog even een uurtje mijn ogen dicht te doen”, zegt de oefenmeester. ”Als we om kwart voor zeven spelen, dan zal dat uurtje mijn ogen dicht doen misschien niet van komen. Dan zal vooral de tijd besteed moeten worden aan de wedstrijdbespreking.” De spelers van Feyenoord geven de voorkeur aan een vroeg tijdstip. ”Het is helemaal niet belangrijk wat ik het fijnste vind, als de jongens het fijner vinden om eerder te spelen, dan ben ik blij dat we vroeg spelen.”

Vanavond is een belangrijke wedstrijd, weet ook Slot. ”In de competitie, waar het om zes wedstrijden gaat, is elke wedstrijd enorm belangrijk. Dan is het een cliché als je zegt dat de eerstvolgende de belangrijkste is. We spelen tegen een gedeelde koploper van de groep, in een thuiswedstrijd. Je weet dat het in uitwedstrijden over het algemeen moeilijk is om tot een resultaat te komen, voor alle clubs. Dan is de thuiswedstrijd een heel belangrijk moment.”

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert