Home Laatste Feyenoord Nieuws Sarri onder de indruk van Feyenoord: “Ze hebben recentelijk alleen uit bij Atlético verloren en dat was niet verdiend”

Sarri onder de indruk van Feyenoord: “Ze hebben recentelijk alleen uit bij Atlético verloren en dat was niet verdiend”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Voor Maurizio Sarri liep de voorbereiding op het duel met Feyenoord niet zoals hij had gehoopt. De selectie van Lazio kwam dinsdagavond pas laat aan in Nederland en dus verscheen de trainer van de Romeinen geïrriteerd op de persconferentie. Toch wilde hij nog wel iets kwijt over de wedstrijd tussen Feyenoord en Lazio.

“Feyenoord is een moeilijk team om tegen te spelen. Ze zijn nu beter dan vorig jaar. De wedstrijd van morgen is niet per se beslissend omdat het de derde groepswedstrijd is, maar hij is wel hartstikke belangrijk.” Sarri was onder de indruk van Feyenoord in de wedstrijd tegen Atlético Madrid. “Ze hebben recentelijk alleen uit bij Atlético verloren en dat was niet verdiend. Die 3-2 was een onterechte nederlaag, Feyenoord had meer verdiend.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws