App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws ”Ik heb bewust de geleidelijke weg gekozen”

”Ik heb bewust de geleidelijke weg gekozen”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord heeft vanavond volledig de focus op het duel met Lazio. Toch zullen de Rotterdammers de komende dagen ook bezig gaan zijn met de opvolging van Marino Pusic. Door supporters wordt de naam van Robin van Persie genoemd.

”Ik heb die vraag nog niet gekregen, dus dan hoef ik er ook niet over na te denken”, reageert Van Persie. Ooit wil de  trainer van Feyenoord Onder 18 hoofdtrainer worden, maar hij wil dit vooral geleidelijk doen.

”Ik heb bewust de geleidelijke weg gekozen”, vertelt Van Persie. ”Als ik kijk naar de stappen die ik in de afgelopen twee jaar heb gezet, denk ik dat ik heel goed bezig ben. Iedere dag leer ik weer een beetje meer. Maar ik heb ook het gevoel dat ik gewoon goed ben als trainer. Het is belangrijk om dat gevoel te hebben dat je op de goede weg bent.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert