App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Hancko: ”Geen probleem, dan moeten wij leveren, vind ik”

Hancko: ”Geen probleem, dan moeten wij leveren, vind ik”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

David Hancko is wederom bezig aan een sterk seizoen in het shirt van Feyenoord. De Slowaak verzaakt vrijwel nooit en is een oase van rust in het hart van de Rotterdamse defensie. Vorig jaar waren de verwachtingen anders dan dit jaar, weet ook Hancko.

“Nu verwachten de coaches bij Feyenoord en de fans wél veel van me. Aan die verwachtingen wil ik ook voldoen”, vertelt de verdediger in gesprek met De Telegraaf. De Slowaak heeft zijn draai in Rotterdam helemaal gevonden en ziet dat er flinke stappen worden gezet. “Santi, de anderen en ik hebben allemaal de ervaring van het voorbije kampioenseizoen. De mensen verwachten van ons allemaal meer. Geen probleem, dan moeten wij leveren, vind ik.”

 

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert