App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Slot:”Ik denk dat dat niet de bedoeling is van de geweldige sfeer in De Kuip”

Slot:”Ik denk dat dat niet de bedoeling is van de geweldige sfeer in De Kuip”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Tijdens de persconferentie voorafgaand aan Feyenoord-Lazio ging Arne Slot in op de woorden van Lazio trainer Maurizio Sarri. Deze gaf te kennen alles in Nederland mooi te vinden, behalve de supporters van Feyenoord.

”Hij vond een specifiek aspect van De Kuip niet zo plezierig, en daarin kan ik me volledig vinden”, zegt Slot. ”Want ik denk dat we in Nederland volledig doorslaan als het om bekertjes gaat die ergens verdwaald op een veld liggen, maar op die bewuste avond, als ik naar links keek, zag ik spelers die aan het warmlopen waren of de bank van Lazio die bedolven werd onder bierglazen. Ik denk dat dat niet de bedoeling is van de geweldige sfeer in De Kuip.”

Slot verwacht ook Sarri enorm kan genieten van de sfeer in De Kuip. ”Maar ik denk dat Maurizio Sarri hetzelfde zal ervaren, ook al weet ik niet of hij dat zal toegeven. Een volle Kuip is echt iets bijzonders en moois, zeker als we het gooien van volle bierglazen en eventuele andere voorwerpen die die avond voorbij kwamen, kunnen vermijden”, lacht de oefenmeester.

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert