App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Slot bevestigt vertrek Pusic

Slot bevestigt vertrek Pusic

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Marino Pusic zal zijn loopbaan vervolgen bij het Shakhtar Donetsk, zo liet Arne Slot zojuist weten op de persconferentie.

De bevestiging is nog niet officieel, maar vandaag heeft hij afscheid genomen”, vertelde David Hancko. “Hij maakte deel uit van het team en was altijd zeer gepassioneerd tijdens teambesprekingen; dat is het eerste wat me te binnen schiet. De dag voor de wedstrijd toonde hij ons al dat hij helemaal in de wedstrijd zat. Vorig seizoen heeft dat ons enorm geholpen bij de voorbereiding.”

“Ik denk dat David het goed heeft verwoord”, vult Slot aan. ”De laatste formaliteiten moeten nog worden afgerond, maar hij heeft gisteren afscheid van ons genomen. Onze relatie is dusdanig dat ik weet dat hij gisteravond het vliegtuig naar Barcelona heeft genomen.” Shakhtar Donetsk speelt dinsdagavond de kraker tegen FC Barcelona. ”Is het moeilijk om hem te zien vertrekken? Ja, dat is het zeker! Ik ga een heel bijzonder persoon missen.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert