App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Nieuwkoop: “Thuiswedstrijden doe je het toch voor”

Nieuwkoop: “Thuiswedstrijden doe je het toch voor”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Bart Nieuwkoop blikt op het YouTube kanaal van Feyenoord vooruit op het duel met Lazio.

“Dat zijn de mooiste wedstrijden om te spelen als speler. Het jaar ervoor zijn we kampioen geworden, dus dan weet je dat je de Champions League in gaat. En dat het pittige wedstrijden worden. Het zijn clubs waar je niet gewend bent om tegen te spelen. De grote clubs kunnen goals uit het niets maken, dat is wel een verschil met de Eredivisie.”

Over Lazio zegt hij:  “Thuiswedstrijden doe je het toch voor. Je komt in mooie stadions maar Champions League wedstrijden thuis zijn net even iets specialer. Die leven enorm bij iedereen en hopelijk is er net zo’n sfeer als tegen Napoli destijds. Je begint nu heel anders aan de poule omdat je wint van Celtic en uit bij Atletico laat je gewoon heel erg goed voetbal zien. Er had zeker een resultaat ingezeten, daaruit moeten we ook leren dat zulke clubs uit het niets kunnen scoren. We moeten gewoon laten zien wat wij kunnen. Dat is een hele mooie ontwikkeling is binnen Feyenoord, dat het uiteindelijk aan onszelf ligt of we resultaat kunnen halen, ja of nee.”

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert