Home Laatste Feyenoord Nieuws “Het voordeel is, als je daarvan mag spreken, dat je je eigen lichaam wel leert kennen”

“Het voordeel is, als je daarvan mag spreken, dat je je eigen lichaam wel leert kennen”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Justin Bijlow is terug onder de lat bij Feyenoord. De doelman was enige tijd uitgeschakeld met een polsblessure maar maakte tegen Vitesse zijn rentree. Tegenover Voetbal International vertelt hij over zijn revalidatie.

“Het voordeel is, als je daarvan mag spreken, dat je je eigen lichaam wel leert kennen. Je weet bovendien wat je ongeveer kan verwachten tijdens een revalidatie, hoewel we het deze keer toch net iets anders hebben aangepakt. Dat komt ook doordat we nu een nieuwe keeperstrainer hebben, die zijn eigen filosofie heeft en net weer anders denkt.”

De doelman ziet dan ook een verschil. “Het verschil is dat we nu veel aan inhoud hebben gewerkt. In het begin kon ik met die hand alleen een beetje van die knijpoefeningen doen, maar verder was ik wel fit genoeg om heel hard te trainen aan de conditie.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert