Home Laatste Feyenoord Nieuws ”Gimenez is in De Kuip echt onaantastbaar”

”Gimenez is in De Kuip echt onaantastbaar”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Santiago Gimenez zal naar alle waarschijnlijkheid morgen aan de aftrap verschijnen in het Champions League duel met Lazio. Bij het programma Voetbalpraat hebben de heren het over het debuut van de Mexicaan op het hoogste podium.

”Hij is fit en gaat sowieso spelen, daar maakt niemand zich zorgen om,” vertelt Mikos Gouka. ”Ze hebben wel een goede tweede spits, dus dat is op zich wel op te lossen. Maar ja, Gimenez is in De Kuip echt onaantastbaar. Ik denk dat Ueda net zo makkelijk kan scoren, maar wat Gimenez heeft laten zien en zijn populariteit. De Kuip hangt echt aan hem. Je ziet dat hij steeds meer doelpunten gaat maken, en dit is ook het moment om in de Champions League toe te slaan.”

”Voor Feyenoord is het belangrijk dat hij het ook nu gaat doen. Als je zijn marktwaarde omhoog wilt krikken, is dit wel het podium”, zegt Kenneth Perez.  Gouka is het met hem eens. ”We waren in Madrid, en daar ging het vaak over Real Madrid. Als dat soort clubs komen, dan moet je basisspeler zijn bij Mexico, wat hij niet altijd is. De interland tegen Duitsland ging ook niet fantastisch. Als je echt op het hoogste niveau wilt uitkomen, moet je je nu bewijzen in de Champions League.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert