App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws NOS Voetbalpodcast: ”Alles wat ontbreekt bij Ajax, is aanwezig bij Feyenoord”

NOS Voetbalpodcast: ”Alles wat ontbreekt bij Ajax, is aanwezig bij Feyenoord”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

In de NOS Voetbalpodcast bespreken de heren de situatie in de top van de Eredivisie, waarbij uiteraard ook uitgebreid Feyenoord aan bod komt.

”Ik heb de vraag gesteld aan Cocu en Van Ginkel na afloop van de wedstrijd”, begint  Arman Avsaroglu in de NOS Voetbalpodcast. ”Ze hebben tegen de hele top vier gevoetbald met Vitesse. Eigenlijk is de conclusie dat Feyenoord qua niveau er echt bovenuit steekt. Feyenoord speelt met een veel hoger tempo en heeft veel meer creativiteit in het elftal, ook meer variatie in het spel.”

Jeroen Grueter gaat verder. ”Feyenoord is in deze fase veel verder dan vorig seizoen in dezelfde fase. Als je een jaar teruggaat, herinner je je vast hoe moeizaam Feyenoord wedstrijden won, altijd in de laatste minuten. Slot klaagde er ook over dat het niet lukte om wedstrijden gemakkelijk te winnen. We moesten er altijd zo hard voor werken; het was vaak blijven gaan en in het laatste offensief nog een doelpunt maken. Dat was de grote kwaliteit.”

”We zitten nu in oktober, en het gemak waarmee Feyenoord al voetbalt in oktober vind ik echt ongekend,” vervolgt de commentator zijn lofzang over Feyenoord. Bij de Rotterdamse club is het plafond met veel jonge talentvolle spelers in de selectie nog lang niet bereikt. ”Zeker met de wetenschap dat elftallen onder Slot altijd veel beter worden naarmate het seizoen vordert. Dus, als ze dat nu ook weten door te trekken, staat ons nog wat te wachten.”

 ”Alles wat ontbreekt bij Ajax, is aanwezig bij Feyenoord. De jongens spelen als een team en hebben plezier met elkaar. Ze hebben een coach die een duidelijk plan in zijn hoofd heeft en dat kan overbrengen op zijn spelers. De spelers tillen elkaar naar een hoger niveau. Op die manier stijg je elke keer een stukje in niveau.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert