App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Jan Boskamp stopt met werk als tv-analist

Jan Boskamp stopt met werk als tv-analist

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Oer-Feyenoorder Jan Boskamp stopt na dit seizoen met zijn werk als tv-analist, zo laat hij weten in gesprek met Het Nieuwsblad.

“Na dit seizoen ben ik van plan om te stoppen met mijn werk als tv-analist in Nederland. Het is genoeg geweest”, vertelt Boskamp. “Het werk op zich vind ik leuk, maar ik rij niet meer graag met de auto. Elke week op en af naar Nederland, dat zie ik niet meer zitten. Ze hebben me al een chauffeur voorgesteld, maar dat wil ik niet. Nee jongens, ik ben aan het aftellen. De Champions League-finale wordt mijn laatste wedstrijd.”

Het waren bewogen jaren voor Boskamp. In 2021 overleed zijn kleinzoon Dennis en rond de kerstperiode lag hij zelf in kritieke toestand in het ziekenhuis.  “Ik heb in mijn gezinnetje dingen meegemaakt die ik nooit voor mogelijk had gehouden.  Ik wil daar niet verder op ingaan, maar dat was verschrikkelijk moeilijk om te accepteren. Ik zie rondom mij steeds meer mensen wegvallen. Dat begint door te wegen. Automatisch ga je het voetbal dan meer relativeren.”

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert