Home Laatste Feyenoord Nieuws ”Ik vind ze allebei wel killers in de zestien”

”Ik vind ze allebei wel killers in de zestien”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Santiago Gimenez is het seizoen uitstekend begonnen met dertien doelpunten in negen wedstrijden. Ook Vangelis Pavlidis van AZ is op dreef, met eveneens dertien doelpunten in negen wedstrijden. Mikos Gouka vergelijkt de spitsen in de AD Voetbalpodcast.

”Ik vind ze allebei wel killers in de zestien, omdat ze allebei zoveel doelpunten maken”, begint Gouka. ”Het is moeilijk te zeggen waar nu precies het verschil zit. Bij Gimenez zag je dat het spel zonder bal wat te wensen overliet. Hij was echt een speler die wachtte op zijn kansen en nu veel meer in het belang van het team moet denken.”

”Dat had Pavlidis van nature al, ook omdat hij bij Willem II speelde. Dan kun je ook niet zo leunen op een of twee kansen per wedstrijd. Want dan heb je wedstrijden waarin je helemaal niet meedoet in het voetbal. Ik denk vooral dat bij Gimenez de ontwikkeling zo snel gaat dat hij straks veel verder is. Pavlidis is wel echt een goed meespelende speler, hij maakt makkelijk doelpunten. Ik heb alleen niet het idee dat daar ontzettend veel rek meer in zit.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert