Home Laatste Feyenoord Nieuws ”Iedereen in Italië beseft dat Lazio in geweldige doen moet zijn om tegen Feyenoord een resultaat te halen.”

”Iedereen in Italië beseft dat Lazio in geweldige doen moet zijn om tegen Feyenoord een resultaat te halen.”

door Dominique Rademaker
1 reacties Foto: Mischa Keemink

Woensdag staat voor Feyenoord de wedstrijd tegen Lazio op het programma. Voetbalzone vroeg aan GOAL-verslaggever Mark Doyle hoe men in Italië aankijkt tegen deze krakers.

“Ik denk dat Feyenoord en Lazio van mening zijn dat ze zes punten moeten pakken tegen Celtic, dat elk punt tegen Atlético er één is en dat de wedstrijden tegen elkaar beslissend worden”, begint de verslaggever. “Dit zijn de twee wedstrijden waarop ze bij Lazio gefocust zijn. Als ze twee keer een resultaat behalen tegen Feyenoord, verwachten ze door te gaan in de Champions League. Ze krijgen Celtic namelijk ook nog op bezoek in Rome.”

Vorig jaar troffen de teams elkaar in de Europa League. “Mensen in Italië waren na dat duel heel erg onder de indruk van Feyenoord. Er is, met name door de historie van de club, erg veel respect voor Feyenoord in Italië.” Ook De Kuip speelt daarbij een rol. “Het is een tempel, een van de meest intimiderende plekken om te spelen als tegenstander.”

 “Ik denk niet dat iemand die wedstrijd tegen Atlético heeft gekeken zonder onder de indruk te zijn van het spel van Feyenoord. Tegen een van de beste teams van Europa, in een van de moeilijkste stadions van Europa. We weten allemaal hoe Atlético is als het thuis speelt en Diego Simeone het publiek erachter krijgt. Iedereen in Italië beseft dat Lazio in geweldige doen moet zijn om tegen Feyenoord een resultaat te halen.”

Reageer op dit artikel

1 reacties

Dakota 24 oktober 2023 - 08:10

Wij gaan over Lazio heen as woensdag

Reply

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert