App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Algemeen Dagblad: ”Stengs heeft Szymanski doen vergeten”

Algemeen Dagblad: ”Stengs heeft Szymanski doen vergeten”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Calvin Stengs zit prima in zijn vel bij Feyenoord en maakt wekelijks indruk. Het Algemeen Dagblad licht hem uit.

“Feyenoord is op stoom en niet in de laatste plaats door de goals en assists van Calvin Stengs, die Sebastian Szymanski heeft doen vergeten”, aldus de krant maandagochtend. De statistieken liegen er niet om, de teller staat na 12 wedstrijden (alle competities) al op liefst 4 goals en 6 assists.

“De terugkeer in de Eredivisie blijkt voor Calvin Stengs vooralsnog een gouden greep. De aanvallende middenvelder van Feyenoord schudt in rap tempo het imago van frivole speler, die wel wat meer rendement mag halen, van zich af”, schreef de krant. “En niet alleen tegen de kleintjes is hij op dreef. Tegen Ajax liet Stengs zich nadrukkelijk zien. In de Champions League-wedstrijd tegen Celtic wees hij zijn elftal de weg door kort voor rust een vrije trap binnen te schieten. En in het Metropolitano van Atlético Madrid was hij ook nadrukkelijk aanwezig.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert