Home Laatste Feyenoord Nieuws ”Op basis van dit soort dingen kan ik zien dat ik die stappen aan het maken ben”

”Op basis van dit soort dingen kan ik zien dat ik die stappen aan het maken ben”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Quinten Timber zit goed in zijn vel bij Feyenoord en is inmiddels een vaste waarde in het elftal van Arne Slot. In gesprek met NOS Studio Sport gaat de middenvelder in op zijn ontwikkeling.

”Dat is wel de bedoeling, als je een jaar geleden kijkt en nu, dat je ziet dat er stappen worden gemaakt. Als mens en als voetballer’, aldus de middenvelder. ‘Ik heb veel meegemaakt sinds mijn komst bij Feyenoord, een blessure, aantal wedstrijden niet gespeeld, merendeel wel. Dan geen basisspeler, dan weer wel. Op basis van dit soort dingen kan ik zien dat ik die stappen aan het maken ben.’

Over zijn samenwerking met Wieffer en andere jongens op het middenveld is hij positief. ‘Het gaat steeds beter’, zegt Timber. ‘Mats ken ik al langer, dus die samenwerking gaat goed, de nieuwe jongens moest ik in het begin leren kennen, en zij ook mij, dus dat had tijd nodig. Nu gaat het steeds beter en dat is ook aan ons spel te zien.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert