App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws ”Lutsharel ken ik al veel langer, dus hij vond het ook heel mooi”

”Lutsharel ken ik al veel langer, dus hij vond het ook heel mooi”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Antoni Milambo was zaterdagavond trefzeker tegen Vitesse en stond na afloop Feyenoord Media te woord.  Het zijn mooie weken voor de 18-jarige middenvelder met een doelpunt in de Youth League, twee belangrijke goals bij Oranje Onder 19 en zaterdagavond een goal tegen Vitesse.

“Ik sta hier met een heel goed gevoel,” vertelt Milambo in gesprek met Feyenoord Media. “Iedereen die de jeugd heeft meegemaakt wil wel een doelpunt maken in De Kuip, dus dat voelt heel goed.” Het was de jongeling zijn eerste goal tijdens een officiële wedstrijd in het eerste. “Leo had de bal aan de linkerkant, en ik zag hem naar binnen gaan en opkijken; toen dacht ik, ik loop erin. Het enige wat ik in mijn hoofd had was om de bal te verlengen, en dat lukte met mijn hak.”

Lutsharel Geertruida en David Hancko ontfermden zich over de jongeling. “Ze vonden het heel mooi. Lutsharel ken ik al veel langer, dus hij vond het ook heel mooi. Hij heeft mij ook een soort motivatiebericht gegeven, dat dit heel mooi is, maar dat er nog meer moet komen en dat ik moet blijven werken om bepaalde doelen te halen.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert