App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Kritiek op Minteh: ”Gaat alleen voor eigen succes”

Kritiek op Minteh: ”Gaat alleen voor eigen succes”

door Dominique Rademaker
2 reacties Foto: Mischa Keemink

Karim El Ahmadi en Kenneth Perez zijn kritisch op het spel van Yankuba Minteh. Voor de interlandperiode was er al de nodige kritiek op de buitenspeler, die vooral voor eigen succes leek te gaan. Tijdens Feyenoord-Vitesse komt het spel van de Gambiaan opnieuw aan bod.

”Minteh is toch wel blind, denk ik”, zegt Perez bij De Eretribune. ”Ik had mijn twijfels, want hij had een wedstrijd waarin hij best wel overzicht had. Ik heb geen filmpje van hem gemaakt, dat is een beetje lullig. Minteh heeft echt alles verkeerd gedaan. Hij is echt teruggevallen de laatste weken.”

Karim El Ahmadi gaat verder. ”Ik denk dat hij technisch heel wat mist. Vooral zijn techniek, denk ik, misschien kan hij daarin beter worden en vooral betere keuzes maken. Hoe hij nu speelt, is hij een jonge jongen die eigenlijk alleen voor eigen succes gaat. Hij heeft eigenlijk geen idee. Als hij de ruimte krijgt, kan hij nog gevaarlijk zijn als hij in de diepte wordt aangespeeld. Dan kan hij aardig zijn. De laatste weken houdt het niet op.”

Reageer op dit artikel

2 reacties

Rob Coester 23 oktober 2023 - 14:33

Minteh is geen teamspeler. Maakt de acties uitsluitend voor zichzelf. Heeft veel balverlies in het strafschopgebied van de tegenstander en struikelt soms over zijn eigen benen. Verprutst ook heel vaak kansen. Een paar weken niet opstellen en hem zo “straffen” voor zijn egoïstisch spel.

Reply
marion plugge 24 oktober 2023 - 19:32

flauw, t is een jonge knul wees blij met zijn enthousiasme, hij gaat nog verder in zijn ontwikkeling

Reply
FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert