Home Laatste Feyenoord Nieuws “Ik denk dat het een goede stap voor hem was om naar Arne Slot en dit Feyenoord te gaan”

“Ik denk dat het een goede stap voor hem was om naar Arne Slot en dit Feyenoord te gaan”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Calvin Stengs lijkt zijn draai in het elftal van Arne Slot helemaal gevonden te hebben. Ook tegen Vitesse was Stengs met een doelpunt en een assist wederom belangrijk voor zijn ploeg. Ook Karim El Ahmadi en Kenneth Perez zien dat hij flinke stappen zet.

“Ik beoordeel hem eigenlijk in de grote wedstrijden. In dit soort wedstrijden, waarin Feyenoord veel de bal heeft, is het wel iets makkelijker voor zo’n speler”, begint El Ahmadi. “Maar als ik hem dan tegen Atlético zie, hoe hij speelt: dan is hij heel volwassen en doet hij veel goede dingen.”

El Ahmadi ziet dat Stengs met de week beter gaat spelen. Hij is al betrokken bij tien doelpunten dit seioen. “In de Eredivisie krijg je toch wat meer ruimte, maar hij gaat nu echt vooruit met de goals en assists.”

Kenneth Perez is ook positief over het spel van Stengs. “Ik denk dat het een goede stap voor hem was om naar Arne Slot en dit Feyenoord te gaan. Ik heb het gevoel dat ze elkaar naar grotere hoogtes brengen bij Feyenoord. Die jongen is pas 24 jaar oud en heeft nog een heel voetballeven voor zich.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert