App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Hans Kraay jr. noemt zichzelf de voorzitter van de David Hancko fanclub: ”Hij kan toch met twee vingers in zijn neus in Engeland meekomen?”

Hans Kraay jr. noemt zichzelf de voorzitter van de David Hancko fanclub: ”Hij kan toch met twee vingers in zijn neus in Engeland meekomen?”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

David Hancko is een drijvende kracht bij Feyenoord. In het hart van de defensie straalt hij rust uit en doet hij wekelijks uitstekende dingen. In Goedemorgen Eredivisie bespreken de mannen het spel van de Slowaak.

”Het is een speler die vaak onderbelicht is”, begint Mario Been. ”Hancko doet geen opvallende dingen, maar de dingen die hij doet, dat doet hij uitstekend. Zijn voordeel, misschien wel ten opzichte van het centrale duo van PSV, ook nog eens met ruimte in zijn rug kan spelen. Hij kan heel veel goedmaken op basis van zijn snelheid.”

”Durft door te dekken en aan de bal de goede oplossingen te vinden”, gaat Been verder. ”Voor Feyenoord is hij enorm belangrijk en uitstekend op zijn plek bij dit Feyenoord. Hij loopt zoveel gaten dicht, ook omdat Feyenoord veel op de helft van de tegenstander speelt. Ik wil het niet over bedragen hebben, maar het is een uitstekende speler.”

Hans Kraay jr. noemt zichzelf de voorzitter van de David Hancko fanclub en is lyrisch over de centrale verdediger. ”Ik moet mezelf niet te vaak herhalen, maar ik blijf het zeggen: het is toch ongelooflijk dat voor 35 miljoen niemand in Engeland hem heeft opgehaald. Ik denk dat hij daar wel voor had weg gemogen. Hij kan toch met twee vingers in zijn neus in Engeland meekomen?”

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert