Home Laatste Feyenoord Nieuws Slot: ”Wieffer kan dat bij Oranje nog niet vinden”

Slot: ”Wieffer kan dat bij Oranje nog niet vinden”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

De afgelopen interlandperiode mochten er weer een aantal Feyenoorders aansluiten bij Oranje, onder wie Mats Wieffer. Het Algemeen Dagblad vraagt trainer Arne Slot naar waarom Geertruida en Wieffer zich in Oranje minder profileren dan bij Feyenoord.

” Bij Oranje weet je dat er ook andere spelers rondlopen die van een gelijkwaardig niveau zijn. Al komt dat bij ons ook steeds dichter bij elkaar. Maar Geertruida en Wieffer zullen zich bij Feyenoord basisspeler voelen, Wieffer kan dat bij Oranje nog niet vinden.”

Ook de bondscoach is het daarmee eens. “Bij hun club zijn ze nog bepalender dan dat ze bij het Nederlands elftal zijn’’, zei Koeman. ,,Daar moeten ze doorheen. Daar moeten ze in veranderen”, sluit hij af.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert