Home Laatste Feyenoord Nieuws ”Ik kan wel zeggen dat ik tevreden ben over mijn ontwikkeling, maar het kan altijd beter”

”Ik kan wel zeggen dat ik tevreden ben over mijn ontwikkeling, maar het kan altijd beter”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Quinten Timber is inmiddels een vaste waarde in het elftal van Arne Slot. In gesprek met de NOS gaat de middenvelder in op zijn ontwikkeling.

“Ik ben persoonlijk wel goed begonnen. Ik heb veel meegemaakt. Blessures meegemaakt. Ik kan wel zeggen dat ik tevreden ben over mijn ontwikkeling, maar het kan altijd beter”, vertelt Timber. “Als team zijn we ook goed begonnen. De eerste twee wedstrijden waren niet heel goed, maar daarna zijn we beter gaan spelen.” Daarnaast gaat de wisselwerking met Mats Wieffer en Calvin Stengs ook steeds beter op het middenveld. ”Daar ben ik wel blij mee. Uiteindelijk is dat trainingsuren maken en wedstrijden samen spelen. En dan elkaar beter begrijpen. Dan word je steeds beter.”

De jonge middenvelder heeft hard gewerkt aan het fysieke stuk en dat doet hij onder andere met de zogenoemde Breakfast Club. ”Dat is een groepje jongens, en best wel een grote groep inmiddels, dat voor het ontbijt al in de gym zit. En die trainen dingen waar ze beter in willen worden. Voor elke speler is dat anders. Ik doe best veel oefeningen voor mijn rug, mijn buikspieren en mijn voeten, waaraan ik blessures heb gehad. Je merkt wel dat je sterker wordt. En je hebt voor het ontbijt toch al die oefeningen gedaan die je normaal niet zou doen.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert