Home Laatste Feyenoord Nieuws Hendriks: ”Zodra de wedstrijd is begonnen zijn we geen vrienden meer”

Hendriks: ”Zodra de wedstrijd is begonnen zijn we geen vrienden meer”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Ramon Hendriks kijkt uit naar het duel van vanavond tussen Feyenoord en Vitesse. De verdediger is door Vitesse gehuurd van Feyenoord en is erg onder de indruk van de ploeg van Arne Slot.

“Feyenoord is een heel hecht team met jongens die écht voor elkaar door het vuur gaan”, zegt Hendriks. “Voetballend zijn ze heel goed, dat hebben ze vorig jaar laten zien, maar dit seizoen doen ze dat ook.” Hendriks gaat verder: “Ze zijn natuurlijk kampioen geworden, dus het is een hele moeilijke tegenstander. Wij moeten met dezelfde intensiteit aan de aftrap verschijnen, voor elkaar door het vuur gaan, strijden met zijn allen en hopelijk tot een mooi resultaat komen.”

Uiteraard kent de verdediger Feyenoord goed. “Ik heb een paar jongens even gesproken over hoe het in Arnhem is en hoe ik naar de wedstrijd toeleef, het is speciaal om deze wedstrijd te spelen. Ik zal de jongens voor de wedstrijd groeten maar zodra de wedstrijd is begonnen zijn we geen vrienden meer.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert