Home Laatste Feyenoord Nieuws Verbeek: ”In mijn ogen zijn ze de favoriet”

Verbeek: ”In mijn ogen zijn ze de favoriet”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Gertjan Verbeek is onder de indruk van het spel van Feyenoord en denkt dat de Rotterdammers dit seizoen de titel gaan prolongeren.

De oud-trainer ziet een enorme stijgende lijn bij Feyenoord. “Ze hebben een langzame weg bewandeld met af en toe een klein hoogtepuntje. Nu zijn ze vorig jaar kampioen geworden en denk ik dat ze nu weer een grote kans hebben om kampioen te worden,  in mijn ogen zijn ze de favoriet.”

Verbeek ziet PSV als de grootste concurrent, maar denkt dat Feyenoord aan het langste eind zal gaan trekken. “Ik denk dat het een voorsprong is dat Arne Slot al langer bij Feyenoord zit. Peter Bosz moet nog even wachten. PSV heeft op zes posities een vacature, die zijn nog niet helemaal uitgebalanceerd. Ze zijn wel veel beter dan verleden jaar. Misschien kan ook AZ zich nog een lange tijd mengen in die strijd.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert