App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Slot duidelijk: “Justin Bijlow gaat morgen starten”

Slot duidelijk: “Justin Bijlow gaat morgen starten”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Op de persconferentie voorafgaand aan de wedstrijd Feyenoord-Vitesse is Arne Slot duidelijk: Justin Bijlow keert terug onder de lat. Na een blessure aan zijn pols krijgt de doelman direct het vertrouwen van zijn trainer.

“Ik denk dat Justin vooral heel blij is dat hij weer fit is. Daarbij komt dat hij weer gaat keepen, daar zal hij ongetwijfeld ook blij mee zijn, maar dat is denk ik ook iets wat hij verwacht had. Aangezien ik er nooit een geheim van heb gemaakt dat hij onze eerste keeper is. Timon heeft het nu twee keer uitstekend gedaan. Maar de vorige keer dat Justin Timon weer ging vervangen, heeft Justin het ook weer uitstekend gedaan. Alle reden om met heel veel vertrouwen daar naar te kijken. Justin is fit, oogt fris en heeft heel veel zin om weer te keepen. Ik hoop alleen dat hij morgen niet heel veel te doen krijgt. Hij gaat weer op goal staan.”

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert