Home Laatste Feyenoord Nieuws Biseswar: ”Als wij Arne Slot in onze tijd als trainer hadden, waren we al lang kampioen geworden”

Biseswar: ”Als wij Arne Slot in onze tijd als trainer hadden, waren we al lang kampioen geworden”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Diego Biseswar is transfervrij nadat de aanvaller deze zomer vertrok bij PAOK Saloniki. Hij volgt Feyenoord nog altijd op de voet en in gesprek met ESPN en Voetbalprimeur gaat hij in op zijn tijd bij Feyenoord.

”Als wij Arne Slot in onze tijd als trainer hadden, waren we al lang kampioen geworden. Ik heb vroeger nog tegen Slot gespeeld. Op het veld was hij al echt slim, een onderschatte voetballer”, aldus de 35-jarige aanvaller. ”Ik miste wel iets bij Erwin Koeman, Bert van Marwijk en Mario Been. Mario Been is echt een topman, liefste coach die ik heb gehad. Maar bij Ronald Koeman en ook Gertjan Verbeek ervaarde ik meer openheid en tactische kennis om een team echt beter te maken.”

Feyenoord gaat nooit meer uit zijn hart. ”Ik was weg van de aanvoerder, Kokcü, en ook vooral van Geertruida als hij centraal speelt. Hij ziet het spelletje en is erg goed aan de bal.” Of spelers van Feyenoord klaar zijn voor de absolute top in Europa? ”Het is positief dat ze het ook in Europa goed hebben gedaan. Alleen je ziet, zoals in de wedstrijden tegen AS Roma, dat er ook andere dingen gevraagd worden. Ik moet nog zien of ze het aankunnen. Er zijn al veel Nederlandse spelers mislukt in de absolute top in het buitenland.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert