App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Zaterdag start losse kaartverkoop Feyenoord-Lazio

Zaterdag start losse kaartverkoop Feyenoord-Lazio

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Aanstaande zaterdag 21 oktober start Feyenoord met de losse kaartverkoop voor de wedstrijd tegen Lazio. Seizoenkaarthouders, leden van Het Legioen en Junioren Kameraadjes die nog geen passe-partout hebben gekocht hebben als eerste de kans om een ticket te bemachtigen. Vanaf zaterdag 09:00 kunnen zij een ticket bestellen. Deze voorrangsperiode loopt tot maandag 23 oktober 17:30. Vanaf maandag 18:00 uur hebben alle seizoenkaarthouders, leden van het Legioen en Junioren Kameraadjes de mogelijkheid om maximaal één ticket te bestellen.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert