Home Laatste Feyenoord Nieuws ”Hij moet sowieso keepen,ook met het oog op het Nederlands Elftal”

”Hij moet sowieso keepen,ook met het oog op het Nederlands Elftal”

door Dominique Rademaker
0 reacties

Justin Bijlow keert momenteel terug van een blessure en maakte vorige week in de oefenwedstrijd tegen Excelsior weer minuten onder de lat. In ”Voetbalpraat” zijn de heren van mening dat Justin Bijlow de nummer een is bij Feyenoord.

‘Ik zeg volmondig ja, volgens mij is de rolverdeling binnen Feyenoord duidelijk”, begint Yordi Yamali. ”Vorig jaar heeft Wellenreuther het natuurlijk ook fantastisch gedaan, en nog een aantal cruciale reddingen in het behalen van de titel. Toen was het ook even de vraag: moet je? Kan je? Gaat het wel goed? Slot heeft bewezen dat ook te beheersen: dat hij gewoon fantastisch goed managet. Een fitte Bijlow is keeper nummer 1 van Feyenoord en dat weten alle betrokkenen.”

Marciano Vink is het daar volmondig mee eens. ”Hij moet sowieso keepen. Ook met het oog op het Nederlands Elftal. Als Bijlow daar weer fit is en laat weer zien wat hij voor zijn blessure ook deed, dan is hij gewoon weer de nummer 1 van Nederland. Bijlow heeft zoveel uitstraling en komt weer in een Feyenoord terecht wat gewoon in de Nederlandse competitie sowieso draaiende is. Dat is altijd lekker als keeper, zoveel te doen krijgen ze ook niet. De verdediging staat zo goed.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert