App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws ”Hij heeft dat moment echt aangepakt om in ieder geval die gekke druistigheid kwijt te raken”

”Hij heeft dat moment echt aangepakt om in ieder geval die gekke druistigheid kwijt te raken”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Bij Voetbalpraat op ESPN hebben de heren het over de ontwikkeling van Hartman, die stormachtig te noemen is. Marciano Vink heeft hoge verwachtingen van de jonge linksback en vraagt zich zelfs af of Hartman tijdens de winterstop te behouden is voor de Rotterdammers.

”Het is echt sinds dat hij terechtgewezen is over zijn druistigheid bij Ajax – Feyenoord, toen hij na twintig minuten werd gewisseld, gegroeid”, begint de analist. ”Dat is het knappe: je moet van dat soort momenten leren, en hij heeft dat moment echt aangepakt om in ieder geval die gekke druistigheid kwijt te raken.”

Hartman zit uitstekend in zijn vel en straalt dit ook uit. Dat was ook direct te zien bij het Nederlands Elftal. ”Ik denk dat hij zoveel vertrouwen krijgt van Slot, plus het hele team: met een heerlijke Hancko naast je, Trauner die niet gek te maken is en Geertruida die in een betere vorm steekt. De verdediging staat.”

”Ik zag toevallig een actie voorbij komen waarin hij even een Zidane deed, en met zijn buitenkant van de voet Bergwijn wegsteekt. Dat is zo achteloos, dat zijn eigenlijk bewegingen van een nummer tien. Hij is een back, dus wat dat betreft zit die jongen in zo’n flow en het zal me niet verbazen als er aan het eind van het seizoen een grote club komt, of misschien in de winterstop, je weet het niet.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert