Home Laatste Feyenoord Nieuws Wellenreuther: ”Als ik speel, wil ik presteren, het team helpen en winnen, de rest is de beslissing van de coach”

Wellenreuther: ”Als ik speel, wil ik presteren, het team helpen en winnen, de rest is de beslissing van de coach”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Timon Wellenreuther werd door Feyenoord aanvankelijk gehaald als tweede doelman, maar mocht inmiddels al veel wedstrijden keepen voor de Rotterdammers  In een interview met het Duitse Kicker gaat de doelman in op zijn positie bij Feyenoord.

‘Als ik speel, wil ik presteren, het team helpen en winnen, de rest is de beslissing van de coach’, aldus de sluitpost. Wellenreuther laat weten dat zijn verstandhouding met Bijlow prima is en dat de twee elkaar zeer waarderen.

Zijn huidige contract loopt tot medio 2025, maar de doelman blijft nuchter. ‘Ik bekijk het van jaar tot jaar. Vorig seizoen werd ik gehuurd van Anderlecht en daarna kocht Feyenoord mij.’ De Duitser keepte tot nu toe negen wedstrijden voor Feyenoord, waarin hij drie keer de nul hield.

 

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert