App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Gouka: ”Je hebt gezien: als je een goede trainer hebt, met een duidelijk spelconcept, geloof ik niet dat daar paniek hoeft te zijn”

Gouka: ”Je hebt gezien: als je een goede trainer hebt, met een duidelijk spelconcept, geloof ik niet dat daar paniek hoeft te zijn”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

In de AD Voetbalpodcast worden de bedragen onder de loep genomen die Transfermarkt op een rijtje heeft gezet.

Volgens Transfermarkt zouden Santiago Giménez, Lutsharel Geertruida, Dávid Hancko en Quilindschy Hartman bij elkaar een duizelingwekkende waarde hebben van bijna 125 miljoen euro. “Het zou daarom deze zomer echt eens kunnen omslaan. Dat er ‘Ajax-achtige’ bedragen op tafel kunnen worden gelegd en er records verbroken zullen worden”,  aldus Mikos Gouka.

Maar moeten Feyenoord-fans zich geen zorgen gaan maken? Want als er vier of vijf van dat soort jongens weggaan…”, zegt Verhoeff, die onderbroken wordt door Gouka. “Nee hoor. Want dit gebeurde natuurlijk in al die seizoenen onder Arne Slot. Je hebt gezien: als je een goede trainer hebt, met een duidelijk spelconcept, geloof ik niet dat daar paniek hoeft te zijn.”

Gouka komt met een aantal voorbeelden. “Laten we eerlijk zijn, toen Tyrell Malacia wegging dacht iedereen: hoe vang je dat op? Iedereen zegt nu dat Hartman beter is. Orkun Kökcü ging weg, maar Slot zegt dat Feyenoord veel beter voetbal speelt dan voorheen. Cyriel Dessers ging, Giménez komt en Ayase Ueda staat al klaar.”

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert