App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws ”Als dat lukt, gaan er miljoenen bijkomen, en dan gaan er records worden verbroken”

”Als dat lukt, gaan er miljoenen bijkomen, en dan gaan er records worden verbroken”

door Dominique Rademaker
1 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord staat er goed op in Europa. De waarde van de selectie bedraagt volgens Transfermarkt momenteel 265,65 miljoen euro, waarmee de Rotterdammers PSV (228,93) en Ajax (185,90) ver achter zich laten. Het is voor nu vooral zaak om te blijven presteren, in zowel de competitie als de Champions League.

”Als dat lukt, gaan er miljoenen bijkomen, en dan gaan er records worden verbroken”, zegt Mikos Gouka in de Podcast van het Algemeen Dagblad. ”Daar is Feyenoord natuurlijk jarenlang op afgerekend en ook wel op uitgelachen. Dat er een speler bij Ajax totaal faalde en vervolgens werd verkocht, dat was dan een hoger bedrag dan een speler die al heel lang in de basis stond bij Feyenoord. Daar wilden ze vanaf, en deze zomer zou wel eens echt kunnen omslaan. Dat er Ajax-achtige bedragen op tafel worden gelegd. Dan denk je aan Gimenez, Hancko, Geertruida, Hartman, en misschien wel aan Wieffer.”

De toekomst lacht de Rotterdammers tegemoet. ”Hier hadden ze alles over een paar jaar geleden, daar moest het geld vandaan komen en niet uit een nieuwe Kuip of dat soort dingen. Geld moest komen uit transfers en Champions League-deelnames, en dat hebben ze nu bereikt.” Volgens Gouka hoeven supporters zich geen zorgen te maken dat vertrekkende spelers volgend seizoen niet goed kunnen worden vervangen. De scouting heeft zich de laatste jaren bewezen ”Als je een goede trainer hebt en een duidelijk spelconcept moet het ook nu weer goed komen.”

Reageer op dit artikel

1 reacties

B. VELDHUIS 19 oktober 2023 - 12:09

Dan zou ik ook gaan voor een nieuwe kuip
Gegarandeerde inkomsten

Reply

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert