App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Wieffer: ”Je gaat nu met een stuk beter gevoel naar de club toe straks”

Wieffer: ”Je gaat nu met een stuk beter gevoel naar de club toe straks”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Mats Wieffer kijkt met een goed gevoel terug op de afgelopen twee interlandwedstrijden. De middenvelder viel in tegen Frankrijk en had een basisplaats tegen Griekenland.

”Ik denk dat dit een hele belangrijke stap is”, zegt Wieffer tegen Voetbal International “Volgende interlandperiode moeten we een keer winnen. We speelden tegen Griekenland moeizaam. Ze zakken natuurlijk in. Ze speelden 5-3-2 achterin. We hadden een aantal kansen en een penalty natuurlijk. Als je dan scoort, dan wordt het makkelijker. Uiteindelijk gaat die er in de laatste minuut in.”

”Het veld is ook niet top, dat helpt allemaal niet mee. Je moet heel geconcentreerd zijn. De bal kan alle kanten opspringen. Het was een soort kunstgrasachtig. Het was heel droog. Ik had alleen maar pinnen bij me, dus dat helpt ook niet echt mee. Uiteindelijk hebben we gewonnen, maar het was niet ideaal, nee. Je gaat nu met een stuk beter gevoel naar de club toe straks.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert