Home Laatste Feyenoord Nieuws Hartman: ‘Dat is de kracht van Feyenoord”

Hartman: ‘Dat is de kracht van Feyenoord”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Quilindschy Hartman maakte vrijdag zijn debuut in de wedstrijd tegen Frankrijk en mocht ook gisteren tegen Griekenland rekenen op een basisplaats. De jonge linksback kijkt met een goed gevoel terug op de twee interlandwedstrijden.

”Ik denk dat ik altijd wel een bepaald niveau haal, dus wel gewoon voldoende”, zegt Hartman tegen Voetbal International. ”Verder niet heel bijzonder. Ik had een paar goede ballen door de linies, maar het was niet denderend. Gewoon prima. Mats en Lutsh stonden niet aan mijn kant. Het is altijd goed om te zien dat Feyenoord goed vertegenwoordigd is. Ook nog met Calvin op de bank. Ik denk dat het goed is als dadelijk Justin nog bij de selectie kan komen, dan denk ik wel dat we sterk vertegenwoordigd zijn.”

”Of ik reacties heb gehad? Ja, bijna iedereen heeft een bericht gestuurd. Dus dat is ook wel de kracht van Feyenoord. De jongens weten dat ik speel en dan gaan ze wel kijken, de trainer was ook aanwezig. Die stuurde een berichtje: bij je debuut wil ik er graag bij zijn, dat zijn leuke dingen. Dat geeft mij wel een goed gevoel. Leukste reactie? Ik denk wel van de trainer van Feyenoord dat die trots op me is, dat gaf me een goed gevoel.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert