Home Laatste Feyenoord Nieuws 1908: UEFA keurt sfeeractie van Feyenoord af

1908: UEFA keurt sfeeractie van Feyenoord af

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

De sfeeractie die is ingediend voorafgaand aan het duel tussen Feyenoord en SS Lazio is afgekeurd door de UEFA, zo laat 1908 weten. De UEFA gaat niet akkoord met het doek dat door Supportersvereniging FSV De Feijenoorder is ontworpen.

”We hebben het voorstel beoordeeld en helaas is het iets dat niet kan worden goedgekeurd,” aldus de verklaring van de UEFA aan Feyenoord. ”Het bericht lijkt provocerend te zijn, aangezien het een reactie is op een eerder gemaakte opmerking van de Lazio-coach en de afbeelding wordt als verontrustend beschouwd en daarom ongeschikt voor een sportevenement. Om deze reden wordt het beschouwd als niet in overeenstemming met Artikel 16.2 van het UEFA Disciplinair Reglement.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert