App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Van Hanegem: ‘Spelers van Ajax worden altijd meteen bewierookt, Feyenoord-spelers veel minder’

Van Hanegem: ‘Spelers van Ajax worden altijd meteen bewierookt, Feyenoord-spelers veel minder’

door Dominique Rademaker
2 reacties Foto: Mischa Keemink

Willem van Hanegem is onder de indruk van het spel van Quilindschy Hartman, die vrijdag zijn debuut maakte voor Oranje. In zijn column in het AD gaat hij nader in op de situatie van de jonge linksback.

“Kijk, spelers van Ajax worden altijd meteen bewierookt en daar de nieuwe Rijkaard, Bergkamp of Van Basten genoemd. Bij Feyenoord-spelers is dat veel minder. Maar Hartman, die kan echt het allerhoogste bereiken”, aldus ‘De Kromme’.  “Zeker als hij in de komende vier wedstrijden in de Champions League en in de resterende interlands deze lijn weet door te trekken.”

 “Die jongen is er pas bij gekomen toen Feyenoord de Conference League-finale al had gespeeld. Pas een kleine anderhalf jaar draait hij nu mee. Die gozer heeft heel veel in huis. Ja, voldoende om na Feyenoord bij een enorm grote club terecht te komen.”

Reageer op dit artikel

2 reacties

Anoniem 16 oktober 2023 - 12:57

Helemaal mee eens

Reply
Richard 16 oktober 2023 - 16:30

Ook voor onze spelers stijgen de prijzen nu. Alleen nog voor de hoofdprijs weg!

Reply

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert