App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Van Bronckhorst: ”Blind kan niet brengen wat Hartman in aanvallend opzicht brengt”

Van Bronckhorst: ”Blind kan niet brengen wat Hartman in aanvallend opzicht brengt”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Giovanni van Bronckhorst geniet van het spel van Quilindschy Hartman. In gesprek met het Algemeen Dagblad gaat de voormalig Feyenoord-trainer in op het spel van de jonge linksback.

“Hij heeft die drive”, begint van Bronckhorst. Die heeft hij altijd gehad en dat zal niet minder worden. Quilindschy laat het nu zien. In de Eredivisie, in de Champions League en vrijdag dus ook in Oranje. Zijn ontwikkeling gaat heel snel. Dat zal ook bij Europese topclubs opvallen. Grote clubs kijken naar de Champions League en naar interlands. Als je daar kunt overtuigen, is er veel mogelijk. Hartman zal vroeg of laat ook te maken krijgen met belangstelling vanuit de grote voetballanden. De keuze die hij dan maakt, is zo belangrijk. Vooral dát bepaalt of hij jarenlang in Oranje zal spelen of niet.”

Eerder was Daley Blind vaak de linksback bij Oranje. “Blind is in de opbouw top en staat positioneel altijd goed”, aldus Van Bronckhorst. “Maar hij kan niet brengen wat Hartman in aanvallend opzicht brengt. En Hartman kan óók verdedigen, hè.”

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert