App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Sauer maakt indruk: ”Niemand had verwacht dat hij zich zo snel zou vestigen”

Sauer maakt indruk: ”Niemand had verwacht dat hij zich zo snel zou vestigen”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Leo Sauer maakt dit seizoen deel uit van de selectie van Arne Slot en heeft inmiddels zijn debuut in zowel de Eredivisie als de Champions League gemaakt.  Zijn vader laat in gesprek met Sportnet weten erg trots te zijn op zijn zoon.

Toen hij naar Feyenoord kwam, hoopten we stiekem dat hij zich in drie of vier jaar naar het A-team zou kunnen werken. Dat deed hij binnen een jaar, wat geweldig is, zegt een trotse vader. Sauer werd ontdekt op een jeugdtoernooi. De Scouts van Feyenoord waren meteen overtuigd en haalden hem naar Rotterdam. We spraken altijd over de jeugd, dat hij naar O19 zou gaan en in het uiterste geval binnen anderhalf jaar naar O21. Na de eerste training werd hij al overgeplaatst naar de O21.  Binnen een half jaar werd hij een belangrijke speler in de basis. Niemand had verwacht dat hij zich zo snel zou vestigen.”

“Zijn leeftijdsgenoten en grote talenten als Jaden Slory of Antoni Milambo hebben bijvoorbeeld nog geen echte kans gekregen in het eerste team. Het is echt verbazingwekkend dat Leo op zo’n jonge leeftijd al verschillende kansen heeft gekregen.”

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert