Home Laatste Feyenoord Nieuws ‘Die gozer heeft heel veel in huis’

‘Die gozer heeft heel veel in huis’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Willem van Hanegem is lovend over Quilindschy Hartman, die vrijdag zijn debuut maakte bij Oranje. Volgens ”De Kromme” zet de jonge linksback zijn ontwikkeling moeiteloos door naar het Nederlands elftal.

‘Die gozer heeft heel veel in huis’, aldus het Feyenoord-icoon. ‘Voldoende om na Feyenoord bij een grote club terecht te komen.’  Van Hanegem is van mening dat Hartman nog steeds agressief, maar vooral heel stabiel en volwassen in zijn spel is. Hij verwacht dan ook dat Hartman in de toekomst weleens een mooie transfer zou kunnen maken.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert